Website

Een professionele, veilige website voor uw praktijk

Webdesign

Helderheid en structuur zijn belangrijke bouwstenen van een gebruiksvriendelijke, klantgerichte website. Maar er zijn meer aandachtspunten, zoals niet te lange teksten en geen onnodig ‘duur’ taalgebruik. A&A Capacity weet hoe ze een goede website in elkaar zet, zodat uw doelgroep zich aangesproken voelt.

Ook zorgen wij ervoor dat uw website zich altijd automatisch schaalt naar de grootte van de monitor waarop hij wordt bekeken. Immers, wat overzichtelijk is op een grote pc-monitor, is dat vaak helemaal niet op het kleine schermpje van een smartphone. Wij ondervangen dat door de website er op een smartphone anders uit te laten zien dan op een tablet of monitor. Dat gebeurt overigens vol-automatisch.

Websiteontwikkeling

A&A Capacity bouwt uw website in het gebruiksvriendelijke Content Management System (CMS) DNN (voorheen DotNetNuke) en Wordpress. Daarmee kunt u eenvoudig en zonder uitgebreide kennis van ingewikkelde codes de inhoud van uw website wijzigen en publiceren. Denk bijvoorbeeld aan praktijknieuws, informatie over tarieven en openingstijden of vak-gerelateerd nieuws dat interessant is voor patiënten.. En mocht u onverhoopt een foutje maken, dan kunt u met enkele muisklikken een vorige versie van de pagina terugzetten.
Omdat u deze wijzigingen zelf kunt doen, levert dat u direct een besparing op.

A&A Capacity levert u een totaalpakket. Wij kunnen uw domeinnaam registreren, de hosting verzorgen, de backups maken en een SSL-certificaat voor de beveiliging plaatsen. En omdat u niets hebt aan een ‘folder op internet die niemand bekijkt’, adviseren we ook graag over de vindbaarheid van uw website en desgewenst verbeteren wij die voor u.

A&A Capacity heeft een officieel NLGW-keurmerk

A&A Capacity is lid van NLGW (Nederlandse Geregistreerde Webdesigners). Een webdesigner die dit keurmerk draagt, 

  • levert volgens duidelijke eigen algemene voorwaarden;
  • staat ingeschreven in het KvK handelsregister wat fiscaal aantrekkelijk kan zijn;
  • werkt klantgericht en doelmatig aan het realiseren van moderne websites;
  • heeft ruimschoots kennis in huis van vormgeving en techniek;
  • geeft snel een helder en actueel advies.

bron: NLGW