ICT-Oplossingen voor de zorg

Uw volledige ICT in de praktijk, veilig & stabiel

Wij helpen u bij het vinden van de juiste ICT-oplossing voor uw zorgorganisatie. ICT wordt immers steeds belangrijker in de zorg en de kosten die ermee gemoeid zijn, stijgen. Tegelijkertijd is de ICT-markt groot en onoverzichtelijk.

Wij vinden de juiste ICT-oplossing voor u

Gebruikt u Microsoft Word? En Microsoft Outlook? Alle ICT-ers kunnen u daarmee prima helpen. Maar kennen ze ook de branche-specifieke software die u gebruikt, zoals die van Exquise, Digora, Novadent, Simplex, Famed of software voor dentale toepassingen? ICT is een breed vakgebied met veel verschillende specialisaties. Sommige bedrijven beweren dat ze alles kunnen op ICT-gebied, maar in de praktijk kunnen ze die bewering vaak niet waarmaken. Dat komt meestal omdat ze zich op een beperkte scope richten, onvoldoende kennis hebben, of gebonden zijn aan een bepaald merk.

Omdat bij ICT-oplossingen meerdere partijen betrokken zijn, zijn ze zelden bij dezelfde partij te vinden. Hoe prettig zou het voor u zijn als uw ICT-leverancier ook díé software goed kent, zodat u ook daarbij optimaal geadviseerd en geholpen kan worden?

Het is precies op dat punt dat u met A&A Capacity een extra goede ICT-partner hebt. Want wij hebben ruime ervaring met veel van de softwarepakketten die in de eerstelijnszorg worden gebruikt. Wij installeren en onderhouden ze op uw pc, server of remote werkplek (zie ook hieronder) en omdat we dat al heel vaak hebben gedaan, gaat dat snel en efficiënt. Onze eerstelijns-ICT-zorg ontzorgt u helemaal.

Efficiënte werkplekken

Uw bestanden, afsprakensysteem en e-mail vanaf elke werkplek bereikbaar op een lokale server. Dat vraagt om praktijksoftware die veilig aan elkaar gekoppeld is en goed wordt gemonitord om uitval te voorkomen. Zeker als u met patiëntengegevens werkt is een veilige, stabiele ICT-infrastructuur belangrijk om te kunnen voldoen aan de AVG-richtlijnen.

A&A Capacity kan u helpen met het professionaliseren van uw digitale werkomgeving. Werkt u met software/producten van Apple? Ook daar hebben wij oplossingen voor.

Helpdesk en onderhoud

Met A&A Capacity hebt u één aanspreekpunt voor al uw ICT-vraagstukken. Wij hebben niet alleen ervaring met de pakketten waar u dagelijks mee werkt, maar ook een goed contact met de leveranciers. Bij problemen kunnen wij u daarom snel helpen. Het is niet nodig om codes of registratienummers bij de hand te hebben; die gegevens staan al bij ons gedocumenteerd. U hoeft alleen de telefoon te pakken en de rest aan ons over te laten.

Wij controleren uw systemen dagelijks zodat eventuele problemen direct gesignaleerd en verholpen kunnen worden. Proactieve monitoring houdt uw systemen up-to-date. Is uw schijf bijna vol? Wij laten het u weten en geven advies over de oplossing die het best bij uw situatie past. U ontvangt van ons regelmatig rapportages omdat we graag transparant werken. Zo houden we uw ICT-infrastructuur gezond.

Wilt u meer weten over onze ICT-oplossingen voor uw zorgorganisatie? Wij lichten graag vrijblijvend uw mogelijkheden toe. Neem vandaag nog contact met ons op!